Wednesday, February 24, 2010

Someone is getting older today

Ok,,today is supposed to be yesterday.. Sebab, sekarang dah pkul 1 @ 2.. Semalam besday aniza.. We were all happy to be there for her to celebrate her "i'm getting old" makan-makan.. So, lets take a look at some pictures..


Semua gamba adalah gelap, sebab flash phone-cam tak dapat combat kekurangan lampu diruang makan zanilli's.. Tapi gamba udang tetap cun..



birthday girl is holding her birthday card





cun, kan?
















Happy Birthday ANIZA,

I'm praying for all the good things for you..
Semoga panjang umor dan murah rezeki..
May Allah bless you..



Alexandria lawa kan?haha..










The day after yesterday.. Kami pegi makan sedap lagi..








Tilik menu adalah sangat seronok, sampai rase macam nak order semua kan, ok, itu dulu.. Sekarang saya percaya kata hati ;)


Trying out




FRIED RIC E WITH SHRIMP AND SALAD :: tak sedap!!!titik.


BEEF SPRING ROLLS :: sedap, sebab tu tak sempat tangkap gamba, da tinggal dua je lagi



tak ingat nama, tapi sedap jugak




Akhir kata,

Semoga dijauhkan daripada jangkitan parasit yang tidak diingini..

Amin..

8 comments:

Anonymous said...

comel la baju belang hitam putih tu. mcm pena tgk. kat mane dah...

iddy said...

kat mane?mm~

eLLa said...

saye thu bju blang2 tue ad kat mne..hahahha..
shhhhh...

waa..soo jeles..u ollz..g mmkn2 xajak..
org daa abes exam..ak bru bkk buku para..bezz gilerrrr r para..tibe2 excited wit para..hahaha

iddy said...

ella,,shhh~jgn btaw ssape..
haha..


ni,,ltk2 gmba ni,,saje je nk bg ella jeles,,haha..


bgs2,,rjen2 bce para..exam ari2 ssh..huhu

SADIS said...

wah, gambar dan cption yang meyakitkan hati. ye2 alex lawa. huhu

emm, sanah helwah kawan iddy.

makan besar nampak. tak mahal ke?

hehehe.

sayaBerd said...

mahal ke?

genih je pon..

ekeke

Anonymous said...

mmm~..xigt la kt mane...tp comel la baju tu...tmbh-tmbh yg pakai pun lawa...ha ha ha...

iddy said...

sads: memang alex lawa.. :p

sads & berd: murah je,,genih je kan..sbb tu bole mkn sedap.. >p

anonymous: simple je pon bj tu..kat zara..if you want one..tp rse mcm da x de da..huhu